Miten Lammasojalle pääsee?

Lammasoja sijaitsee Kalkkisten kylässä noin 55 kilometriä Lahdesta pohjoiseen. Matkaa Kalkkisten kylän keskustasta on noin 3,5 km.

Kalkkisiin pääsee seuraavasti.
Aja Lahdesta pohjoiseen Vääksyyn ja siitä edelleen tietä 314 Pulkkilan harjulle. Harjualueen päättymisen jälkeen tienristeyksessä on opaste Kalkkisiin (tie 3142). Vajaan kymmenen kilometrin jälkeen tulet Kalkkisten kylän keskustaan kolmen tien risteykseen.

Sysmän suunnasta tultaessa ajetaan tietä 314 Asikkalan suuntaan ja käännytään juuri ennen Pulkkilan harjua vasemmalle Kalkkisiin (tie 3142).

Kalkkisiin pääsee myös Lahdesta ja Vesivehmaalta Kopsuon kautta ja Heinolan suunnasta Onalin kautta.

Kalkkisten kylän keskustasta (kaupalta) Lammasojalle

Kolmen tien risteyksestä ajetaan parisataa metriä alas kohti Kymenvirtaa ja uutta siltaa. Ajettaessa alas kohti jokea vasemmalle jäävät kyläkauppa Lampinen, Viini- ja marjatila Pihamaa sekä entinen osuuspankki, jonka jälkeen on pieni metsikkö ja mutka. Sitten kääntyy tie vasemmalle Iisakkilaan ja Lammasojalle. Tätä tietä ajetaan vain vajaa 50 metriä ja käännytään heti vasemmalle Lammasojantielle. Tämä noin neljän kilometrin metsätie vie Lammasojan mökeille. Matkalla siitä eroaa useita pikkuteitä huviloille ja hakkuupalstoille.Päivitetty 22.1.2022
Yhteydenotot: jukka oksa at lammasoja net